Utorak, 10. prosinac 2019.

image image image image image
ORAŠAR
Petar Iljič Čajkovski
balet

Jedno od najljepših djela klasičnog baleta.

IZVEDBE
9., 10., 11., 16., 17. i 18. prosinca u 19 sati
NAJLJEPŠI BOŽIĆ - FELIZ NAVIDAD

Gostovanje u Domu kulture u Našicama
13. prosinca u 19 sati

Gostovanje u Pučkom otvorenom učilištu Slatina
19. prosinca u 20:30 sati 

Hrvatsko narodno kazalište u Osijeku će Božićni koncert izvesti i u Domu umirovljenika Osijek 12. prosinca s početkom u 16 sati.  
NOVOGODIŠNJI KONCERT
petak, 27. prosinca u 20 sati
subota, 28. prosinca u 20 sati
nedjelja, 29. prosinca u 20 sati

Fanfare za kraj ljeta

Etalonski gledano, Silvestrovo je uvijek nekako rekapitulacija ostvarenog svih naših stremljenja, bilanca sreće, zadovoljstva, umnožak blagoslova, ali i preživjelih brodoloma tuga. Zato je mudro osmisliti prag nakon kojeg ćemo iznova. HNK u Osijeku to već tradicionalno čini o koncu svake kalendarske godine – koncertom koji pršti radošću uglazbljenom u polke, valcere, punokrvnu glazbu uz koju se ponajbolje pleše. I ove godine ćemo iznova upravo tako, sam još svečanije, budući da ćemo istodobno sa sjajnim basom, Berislavom Puškarićem, koji je u svojoj bogatoj solističkoj karijeri bravurozno utjelovio cijeli niz dojmljivih uloga, proslaviti dvadeset godina njegova rada u našem teatru, bogatu karijeru ovjenčanu prestižnim nagradama i nastupima na svjetskim pozornicama. U slavlju će nam se pridružiti i mezzosopranistica Martina Tomčić koju posve sigurno još pamtimo kao dojmljivu Carmen koju je igrala prije osamnaest ljeta, u režiji velikog Petra Selema.

KNEGINJA ČARDAŠA PRVA OVOSEZONSKA GLAZBENA PREMIJERA

Emmerich Kálmán
opereta

NAKON 5 RASPRODANIH, NOVE IZVEDBE U SIJEČNJU!

Ljubav, još ako je raspjevana…

 

_______________________________________________________________________________________________________________________alt_______________________________________________________________________________________________________________________alt_______________________________________________________________________________________________________________________alt_______________________________________________________________________________________________________________________alt_______________________________________________________________________________________________________________________alt_______________________________________________________________________________________________________________________alt_______________________________________________________________________________________________________________________alt_______________________________________________________________________________________________________________________alt_______________________________________________________________________________________________________________________alt_______________________________________________________________________________________________________________________alt_______________________________________________________________________________________________________________________alt_______________________________________________________________________________________________________________________alt_______________________________________________________________________________________________________________________alt_______________________________________________________________________________________________________________________alt_______________________________________________________________________________________________________________________alt_______________________________________________________________________________________________________________________alt

 

Hrvatsko narodno kazalište u Osijeku
Radno vrijeme blagajne svakodnevno od 9-13 sati i sat vremena prije početka predstave.
Subotom blagajna radi od 9-12 sati i sat vremena prije početka predstave.
Nedjeljom blagajna ne posluje.
031/220 749   Županijska 9, 31000 Osijek

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) zbog pružanja boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića. Prihvaćam kolačiće s ove web stranice.