Nedjelja, 19. svibanj 2019.

image image image image image image
SUGAR mjuzikl P. Stonea, J. Stynea i B. Merrilla

PREMIJERA - utorak, 28. svibnja u 20 sati
REPRIZA - ponedjeljak, 3. lipnja u 20 sati
PRETPLATA 3 - utorak, 4. lipnja u 20 sati
petak, 7. lipnja u 19 sati
subota, 8. lipnja u 19 sati
USKRSNI KONCERT Koncert zbora i orkestra Opere Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku

30. svibnja - Župa Preslavnog Imena Marijina u Osijeku
2. lipnja - Svetište Gospe od Utočišta u Aljmašu
EMET - NAJBOLJA PREDSTAVA
U ponedjeljak, 29. travnja u natjecateljskom dijelu programa festivala hrvatske drame 29. Marulićevi dani na sceni HNK Split s početkom u 20 sati prikazana je predstava Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku EMET autorice Ivane Šojat u režiji Same M. Streleca.

Peteročlani ocjenjivački sud u sastavu: Anja Šovagović Despot, Ivan Plazibat, Dinka Jeričević, Ana Prolić i Dubravka Crnojević Carić ovu predstavu nagradio je dvjema nagradama: Nagradom Marul za najbolju predstavu u cjelini te nagradom Marul za najbolju režiju.
 
UMJETNOST POVEZUJE Hrvatsko narodno kazalište u Osijeku potpisalo je Ugovor o poslovnoj suradnji s tvrtkom AUTO MALL u vlasništvu gospodina Mladena Pejičića.
CARMEN Georges Bizet
opera u četiri čina

VIDEO - najava

Gostovanje u Karlovcu u Domu OSRH-a "Zrinski"
srijeda, 10. srpnja u 21 sat
TRUBADUR Giuseppe Verdi
opera u četiri čina

Gostovanje u Medulinu - Festival Rock &˛Stars @ Cave Romane, Vinkuran
nedjelja, 7. srpnja u 21 sat

PROGRAM ZA SVIBANJ, LIPANJ I SRPANJ (klikni za više)

________________________________________________________________________________________________________________________________alt________________________________________________________________________________________________________________________________alt________________________________________________________________________________________________________________________________alt________________________________________________________________________________________________________________________________alt________________________________________________________________________________________________________________________________alt________________________________________________________________________________________________________________________________alt________________________________________________________________________________________________________________________________alt________________________________________________________________________________________________________________________________alt________________________________________________________________________________________________________________________________alt

 

Hrvatsko narodno kazalište u Osijeku
Radno vrijeme blagajne svakodnevno od 9-13 sati i sat vremena prije početka predstave.
Subotom blagajna radi od 9-12 sati i sat vremena prije početka predstave.
Nedjeljom blagajna ne posluje.
031/220 749   Županijska 9, 31000 Osijek

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) zbog pružanja boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića. Prihvaćam kolačiće s ove web stranice.