Subota, 06. lipanj 2020.

image image image image image image
KOLO
PREMIJERNI PROGRAM COVID-19

POZORNICA U DVORIŠTU

HNK u Osijeku predstavlja prvu dramsku premijeru
KOLO, komedija Arthura Schnitzlera
12., 13. i 14. lipnja u 21:30 u dvorištu HNK

Što nam je važnije?
Društvene norme ili privatne želje?

#umjetnostjeodgovorna

Ulaznice u pretprodaji na blagajni HNK, telefon 031/220-749
KONCERT GUDAČKOG KVARTETA HNK U OSIJEKU
PREMIJERNI PROGRAM COVID-19

POZORNICA U DVORIŠTU

subota, 6.6. u 18 sati
nedjelja, 7.6. u 18 sati
utorak, 16.6. u 18 sati

Gostovanje u Belišću - petak, 5.6. u 19 sati
Gostovanje u Đakovu - petak, 15.6. u 20 sati
Gostovanje u Petrijevcima - četvrtak, 25.6. u 19 sati
Gostovanje u Vukovaru - srijeda, 8.7.
HNK U OSIJEKU ZA MATURANTE

HNK U OSIJEKU U CENTRU MATURE
Projekt „HNK U OSIJEKU ZA MATURANTE“  svoju premijeru doživio je 13.svibnja 2020. godine na službenom YouTube kanalu HNK u Osijeku.
Od tada Projekt su podržali Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Ministarstvo kulture, Agencija za odgoj i obrazovanje, Osječko-baranjska županija, Grad Osijek, Upravni odjeli za obrazovanja svih županija Republike Hrvatske, voditeljica predmetnog tima Hrvatskog jezika škole za život, koji su naše poveznice podijelili na platformama Škole za život, srednjim školama iz nadležnosti županijskih upravnih odjela za obrazovanje u Republici Hrvatskoj.
Zainteresiranost za projekt kao i reakcija na inicijativu HNK u Osijeku je bila vrlo velika, a reakcije svakoga dana pristižu, tako da smo ovoga puta našli se i „U CENTRU MATURE“ Projektu Nacionalnog centra za vanjsko vrednovanje obrazovanja, u kojem se obrađuju „Tips&Tricks“ za državnu maturu, učenje i vrednovanje znanja.
Ovo nam je još jedan dokaz da smo prvi učinili malo djelo za pomoć maturantima kada im je ta pomoć bila najpotrebnija.
Link u nastavku:
https://www.ncvvo.hr/drzavna-matura-i-provedeni-ispiti/u-centru-mature/s-kazalistem-na-maturu/
 
VIŠNJIK
Hrvatsko narodno kazalište u Osijeku i Gradsko dramsko kazalište Gavella

Ova dva kazališta ušla su u koprodukciju kako bi uveličali zatvaranje jubilarnog 20. Osječkog ljeta kulture. Na Čehovljevom "Višnjiku" u režiji Dražena Ferenčine naveliko rade osječki i zagrebački glumci kroz svakodnevne online probe.
HNK U OSIJEKU ZA MATURANTE
Hrvatsko narodno kazalište u Osijeku predstavlja projekt HNK U OSIJEKU ZA MATURANTE - pomoć maturantima u ponavljanju gradiva za državnu maturu iz predmeta Hrvatski jezik

Još je malo vremena ostalo do pisanja eseja iz Hrvatskog jezika.
Snimili smo 13 videozapisa kako bismo vam pomogli da što bolje ponovite djela koja vas očekuju na državnoj maturi.
Virtualno-kazališna premijera ovih videozapisa bila je 13. svibnja, a ako ih jos niste pogledali, pronađite ih na službenom YouTube kanalu HNK u Osijeku
https://www.youtube.com/channel/UC0Sg7GZsNaZw_DTjuPNviiQ
Budimo odgovorni prema sebi i drugima!

OBAVIJEST
Hrvatsko narodno kazalište u Osijeku u procesu je izrade nove službene stranice.
  Uskoro ćete sve informacije moći ćete dobiti na novoj stranici.
Do tada, pratite nas na našim službenim profilima na društvenim mrežama facebook i instagram.
 

_______________________________________________________________________________________________________________________alt_______________________________________________________________________________________________________________________alt_______________________________________________________________________________________________________________________alt_______________________________________________________________________________________________________________________alt_______________________________________________________________________________________________________________________alt_______________________________________________________________________________________________________________________alt_______________________________________________________________________________________________________________________alt_______________________________________________________________________________________________________________________alt_______________________________________________________________________________________________________________________alt_______________________________________________________________________________________________________________________alt_______________________________________________________________________________________________________________________alt_______________________________________________________________________________________________________________________

 

Hrvatsko narodno kazalište u Osijeku
Radno vrijeme blagajne svakodnevno od 9-13 sati i sat vremena prije početka predstave.
Subotom blagajna radi od 9-12 sati i sat vremena prije početka predstave.
Nedjeljom blagajna ne posluje.
031/220 749   Županijska 9, 31000 Osijek

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) zbog pružanja boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića. Prihvaćam kolačiće s ove web stranice.