Četvrtak, 02. travanj 2020.

#OSTANIDOMA

alt

Dramski ansambl Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku prilagodio se novonastalim okolnostima kako bi mogao ostati u kontaktu sa svojom vjernom publikom, ali i preko novih medija stekao mogućnost dopiranja i do šireg kruga ljubitelja kazališta i dramske riječi. Iznimne okolnosti stvaraju i iznimne prilike te se ovim putem zahvaljujemo STV-u kao našem dugogodišnjem medijskom pokrovitelju što je prepoznao mogućnost otvaranja novog prozora putem kojeg kazališna umjetnost može doprijeti u domove preko malih ekrana.
Osim emitiranja repertoarnih predstava subotom navečer (u terminu emisije RITAM GRADA), osmišljen je i prostor za dramski program pod nazivom UMJETNOST IZ KARANTENE. Dva puta tjedno (utorkom i četvrtkom s početkom od 10:40 sati) naši će glumci biti s gledateljima te ih kroz dvadesetak minuta uveseljavati, dirnuti u srce emocijama pisane riječi, potaknuti na razmišljanje, izmamiti smješak ili koju suzu. Glumci žive za publiku, jer bez nje naš poziv gubi velik dio svoga smisla. Nastavljamo pripremati uloge za vaš užitak te nam otvorite vaše domove kako bi vam pokazali da smo i dalje tu, za vas.
Još jednom, od srca hvala uredništvu i tehničarima STV-a i vama, naša draga i vjerna publiko.
Uz neizostavnu poruku OSTANITE KOD KUĆE, to radimo zbog sebe i zbog svih nas! Ostanimo zdravi, slušajmo preporuke stožera i vidimo se... na malim ekranima.

Ravnateljica drame
Petra B.Blašković

#ostanidoma #kazališteukući

Hrvatsko narodno kazalište u Osijeku
Radno vrijeme blagajne svakodnevno od 9-13 sati i sat vremena prije početka predstave.
Subotom blagajna radi od 9-12 sati i sat vremena prije početka predstave.
Nedjeljom blagajna ne posluje.
031/220 749   Županijska 9, 31000 Osijek

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) zbog pružanja boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića. Prihvaćam kolačiće s ove web stranice.